Fudbal

KOKAIN I ŽENE MU OBILJEŽILE KARIJERU: Bivši prvotimac Intera danas je zidar

Fabio Macellari (48) u karijeri je igrao za Lecce, Cagliari, Inter i Bolognu, od istaknutijih talijanskih klubova.

FOTO: CUATRO.COM
FOTO: CUATRO.COM

Karijeru je ovaj lijevi bek završio u niželigašu Bobbieseu prije osam godina, a sada je u podcastu One More Time govorio o svojim problemima s porocima za vrijeme profesionalne nogometne karijere.

“Bolest seksa”

“Bacale su mi papirić s brojem na stanici ili semaforu. Kokain sam prvi put probao doma u Bologni. Pogreška je to što postoje stvari jače od tebe. Tako to ide kada si bahat. Neke stvari treba ostaviti, ne treba ih ni uzimati, čak ni ako se osjećate kao Superman.”

Pročitajte još

Tvrdi da je imao bolest seksa: “Postoji paralelni svijet povezan s kokainom. Normalnost više nije bila dovoljna. Mislim da sam imao bolest seksa. Pojavljivale su se žene s naslovnica koje se ne vide u normalnom životu. To što možeš reći ‘ostani sa mnom, plaćam te jer mogu’ je nešto što ti se obije o glavu.”

Izgubio pojam o vremenu

Rekao je da je nakon pet dana bez sna izgubio pojam o vremenu.

“Uzimao sam deset grama dnevno. Jednom sam se baš uplašio. Nakon pet dana bez sna našao sam se u hidromasažnoj kadi. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutradan probuditi. Kad sam ustao, pobjegao sam u planine i počeo proces detoksifikacije.”

Nakon karijere je počeo raditi kao konobar, a zatim se prebacio u pekaru. Kasnije je postao drvosječa jer mu je taj posao pomogao da izbaci bijes iz sebe. Danas radi kao zidar, prenio je Index.hr.

Prihvati notifikacije