Magazin

Kojim znakovima prijete razvod i ozbiljni porodični problemi u ovom mjesecu?

Razvod kao tema uvijek se provlači kroz astrološka tumačenja, a zbog uticaja određenih planeta ovi znakovi mogu imati problema do kraja ovog mjeseca.

FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY
FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY

Prvi na udaru mogu biti Jarčevi, zbog pozicije Marsa, koji od 25. marta prelazi u znak Raka, odnosno prolazi kroz njihovo sedmo polje, polje bračnih i partnerskih odnosa. Mars u Raku je veoma nezgodna pozicija, jer se Mars ovde ne osjeća stabilno i emotivno pokreće velike sukobe naročito kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Jarčevi bi trebalo da povedu računa o tome kakav razgovor vode sa svojom boljom polovinom. Marsova energija može biti veoma agresivna kada je u pitanju stil razgovora, što može da proizvede veoma teške posljedice za emotivne odnose.

Takođe ovo je nepovoljan emotivni period i za same Rakove jer Mars u ovom preemotivnom znaku podstiče potrebu da se emocije uzburkaju i da se vraćaju problemi iz prošlosti. Ovo je posebno savket za žene koje su rođene u znaku Raka, najvažnije je ostati dosljedan u svojim stavovima i ne padati u vatru za najmanju sitnicu u odnosu sa partnerom. Sve se može riješiti kroz miran razgovor.

Još jedan znak koji može prolaziti kroz problematičan odnos sa partnerom, to su Ovnovi. Mars u Raku prolazi kroz njihovo polje porodice i stvara im osjećaj napetosti i nervoze koji ne mogu da savladaju. Ovo se najviše odnosi na ženske pripadnike ovog znaka jer energija Marsa se odražava kroz ženski znak. Mogu se aktivirati problemi od prije nekoliko mjeseci koji nisu nimalo jednostavni, a tiču se odnosa sa djecom ili rodbinom. U tom smislu mnogi Ovnovi će poželjeti da eksplodiraju od osjećaja nepravde, piše alo.rs.

Prihvati notifikacije