Fudbal

Između dvije utakmice Lige nacija reprezentativac prevario suprugu: Kako možeš biti tako glup?

S osvojenim bodom protiv Švedske u gostima (1:1), slovenska reprezentacija potvrdila je ostanak u grupi B Lige nacija.

FOTO: EPA
FOTO: EPA

Za važan bod zabio je sjajni tinejdžer Benjamin Šeško, koji se iskazao i u pobjedi protiv Norveške, ali veliki uspjeh izabranika Matjaža Keka zasjenio je incident u kojem je sudjelovao Benjamin Verbič.

Navodno se slovenski veznjak, u pauzi između dva susreta Lige nacija, zabavljao s dvije djevojke, i to u alkoholiziranom stanju. Uskoro su procurile fotografije, ali i snimke ludog provoda koje su ugledalo svjetlo dana u slovenskim, ali i europskim medijima.

Oglasila se i Verbičeva supruga, Alina koja je objavila još jednu snimku ludog provoda njenog supruga s nepoznatim djevojkama:

“Sram vas bilo. Zabava u reprezentativnoj pauzi je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup”, poručila je supruga slovenskom nogometašu koji je sve demantirao.

Ponudio je i svoje objašnjenje medijima u Sloveniji:

“Fotografije i snimke je objavila moja bivša partnerica, majka mog djeteta. Objavljeni materijal je jako star, sve što je napisala je čista laž”, poručio je.

Ubrzo su slovenski nogometaš i supruga izbrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, a više nisu dostupne ni sporne fotografije i snimke ludog provoda.

Prihvati notifikacije