Jet set

Indi o Editi govori samo najljepše: Ona je čisti bokser, ovdje me baš dobro iznabadala

Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se sestre Edita i Indi tuku na sred ulice, strasti se ne smiruju.

FOTO: NIKOLA TOMIĆ/TELEGRAF
FOTO: NIKOLA TOMIĆ/TELEGRAF

Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Indi je sada gostovala u emisji Novo jutro, gdje je ispričala šta se zapravo desilo.

“Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu. Januar je mjesec koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni svježe nov, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svim porodicama, gdje ima ljubavi ima i, da kažem, obračuna. U mom slučaju ovo se desilo s mojom sestrom zbog našeh sličnih temperamenata, ljubavi… Mi smo dvije ozbiljne glave, kad se spojimo to je jaka energija. O Editi mogu samo najlepše, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmije“, rekla je Indi na početku razgovora, pa dodala:

“Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljamo, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim životinjama, ali o tome šute, kriju… Edita je ovdje čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka. Oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica“.

Indi tvrdi da iako su se potukle, Edita i ona nikada ne bi govorile ružno jedna o drugoj.

„Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice. Mi se tako volimo, to je dio naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan“, rekla je Indi.

Prihvati notifikacije