Magazin

Najbolji prijatelji prema horoskopu. Imate li ih?

Prijateljstvo nikada neće biti precijenjeno, naročito ako uz sebe imate prave, vjerne i požrtvovane prijatelje koji bi za vas uradili sve.

FOTO: ILUSTRACIJA/GIRLBOSS.COM
FOTO: ILUSTRACIJA/GIRLBOSS.COM

Ako znate o čemu govorimo, onda se trudite da ih zadržite u životu, ali i da im uzvratite bar sličnom mjerom.

Škorpija

Škorpije važe za veoma snažne i čvrste glečere. Na površini djeluju srdačno i sabrano, a ono što je duboko u njima rijetko otkrivaju bez prijeke potrebe. Odanost jedne Škorpije izvire iz njene intenzivne empatije i intuicije.Kada podignete slušalicu i nazovete prijatelja Škorpiju, već pri izgovorenom “ćao” on će znati da li ste imali težak dan ili je ipak sve proteklo kako ste željeli. Kakav god da je problem Škorpija će imati plan za vas, bilo da treba da vas oraspoloži ili da proslavi sa vama. Škorpija je ta koja će uvijek žrtvovati svoje blagostanje da bi zaštitila onog do koga joj je stalo.

Vaga

Šarmantnom Vagom upravlja Venera, boginja među planetama i zato ovaj znak toliko želi da bude voljen. Razigrane i vesele, Vage zapravo uvijek žude za kosmičkom ravnotežom i stabilnošću. Kada vas Vaga doživi kao iskrenog prijatelja, ona vam postaje bezuslovno vjerna. Prijateljske relacije smatraju svojim najdragocjenijim blagom i veoma ga njeguju.Pamte i najsitnije detalje o vama i s putovanja će vam uvijek donijeti najljepši poklon. Vage svoje najbolje prijatelje stavljaju na pijedestal i vide uvijek samo ono najbolje u njima.

Bik

Kao pravi zemljani znak, Bik je taj koji stabilno stoji na nogama i uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Vrlo selektivan po pitanju prijateljskih veza, Bik će odvojiti vreme za procjenu osobe koju želi da uvrsti u krug bliskih prijatelja. Kao što pažljivo bira biljke za svoju kolekciju, tako Bik temeljno pristupa i odnosima sa ljudima. Kada uspostavi vezu sa vama, on vam postaje vjeran do kraja večnosti. Bik će se na sve načine truditi da vam pokaže svoju odanost.

Prihvati notifikacije