Magazin

Hrvatska glumica se požalila na tretman u piceriji: Konobar mi je rekao da obučem grudnjak 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Hrvatska glumica i influencerica Tena Sakar Vukić doživjela je popriličnu neugodnost na ljetovanju u Zadru. 

Naime, glumica je na Instagramu ispričala kako je s porodicom išla u jednu zadarsku piceriju, a dok je s kćerkom odlazila na WC, jedan od zaposlenika u šanku joj je dobacio da obuče grudnjak. 

“Misleći da sam strankinja, viknuo je: “Obuci grudnjak!”. Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare ko je to viknuo i je li to upućeno meni…”, navodi Tena. 

“Na to su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: Nisam ja…, zamolila sam jednog konobara da pozove vlasnika, što je on i učinio. Gospodin je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se”, rekla je Tena koja je još otkrila da ona i porodica već godinama idu u tu istu piceriju, ali im je ovaj put posjet prisjeo. 

Kasnije je glumica pokazala odjeću u kojoj je bila u restoranu. 

“Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti…. seksizam, bezobrazluk, šovinizam, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona, obrazovanja, problem hrvatskog turizma, preopterećenost poslom, manjak ugostiteljskog kadra, iscrpljenost, nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu”, zaključila je Tena. 

“Pokupili smo se iz picerije”, rekla je i postavila anketu svojim pratiteljicama uz pitanje što bi one učinile na njenom mjestu. 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
Prihvati notifikacije