Tenis

Goran Ivanišević: Nije lako s njim, tri dana nas je okovao lisicama, mučio nas...

Za kraj je otkrio kakva je atmosfera u timu kada Đoković izgubi meč.

FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC
FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević progovorio je o Novaku Đokoviću s kojim uspješno surađuje posljednje četiri godine.

Novaka Đokovića mogao bih opisati kao direktora neke korporacije koji traži i traži profit. Ti su ga profiti izdvojili iznad svih ostalih. Poput gubitaka u korporaciji, ako izgubi, gubi tržišni udio što rezultira padom na ljestvici. Đoković, kao i svaki vrhunski igrač, to teško podnosi”, rekao je Ivanišević pa dodao da nije lako raditi sa srpskim teniserom.

“Nije lako s njim, pogotovo kad mu nešto ne polazi za rukom. Tri dana nas je okovao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte. Bilo je puno toga, ali ja vam to ne mogu reći. Mi smo još uvijek ovdje, živi smo, moje srce je i dalje dobro. Ja sam star čovjek, moram paziti na svoje srce”, dramatično je kazao u razgovoru za We Are Tennis.

Za kraj je otkrio kakva je atmosfera u timu kada Đoković izgubi meč. Nerijetko se znalo dogoditi da Đoković viče na Ivaniševića i svoje pomoćnike.

“Mogu biti ljut na njega samo ponekad, kada viče bez razloga na nas. Kad izgubi meč, uvijek daje sve od sebe i trudi se, ali nije se lako nositi s njim kad izgubi. Kao i svako ljudsko biće, bori se sam sa sobom. Znam da mu nije lako pronaći motivaciju, sve je osvojio i završio kao broj jedan, ali uvijek pronađe motivaciju”, zaključio je.

Prihvati notifikacije