Jet set

Georgina otkrila koja je najveća Ronaldova mana

Georgina Rodriguez u ljubavi je sa nogometnom zvijezdom Cristianom Ronaldom već godinama i roditelji su dvoje biološke djece,kćerkica Alanje Martine i Belle, pored Cristianovih troje, Cristiana Juniora, Matea Ronalda i Eve Marie, koje je dobio zahvaljujući surogat majci.

FOTO:  EPA-EFE/ETTORE FERRARI
FOTO: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Intrigantni par konstantno je na udaru medija, s obzirom da Cristian važi za jednog od, ako ne i najslavnijeg sportistu na planeti. On je trenutno angažovan u klubu Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, gdje iskušava čari Bliskog istoka.

No, ona je u jednom intervjuu istakla da Portugalac nije tako savršen, te da čak i on ima manu. Iako su mnogi očekivali da je to Ronaldov ego, po kome je u sportskim krugovima naširoko poznat, lijepa Argentinka je navela da on ne zna da kuha, te da popularni CR7 ima svog ličnog kuhara, koji je zadužen za pripremanje obroka, koji mu pomažu da ostane u formi, piše Azra.ba.

Podsjetimo, otkako se sa Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina nerijetko privlači pažnju izgledom i modnim kombinacijama, a mnogi smatraju da njen način odijevanja nije u skladu sa zakonima države u kojoj živi. No nju to, čini se, ne dira.

Prije nekoliko sedmica, Georgina se na utakmici Al Nassra, za koji igra Cristiano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerke, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje privukla je njena tašna luksuznog modnog brenda Hermes, koja košta gotovo 100.000 eura.

Ronaldova izabranica skupocjenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je, ponovo, bila na meti kritika.

-Prestani ljudima da pokazuješ torbice i nakit. Nauči engleski; Te tašne su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset, pisali su joj na Instagramu.

Prihvati notifikacije