Region

Bolni detalji o stradanju dječaka u septičkoj jami: Majka ih ostavila, a otac je samo radio i od umora zaspao 

Dječak N.N. (6) stradao je juče u beogradskom naselju Rogača, kada je upao u septičku jamu, a kako pišu mediji iza svega se krije jedna veoma potresna porodična priča. 

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

“Njegov otac je samo radio, majka ih je ostavila, otac je zaspao i dječak je izašao”, priča za Blic jedna od bliskih komšinica porodice koju je zatekla tragedija. 

“Oni su tu kupili kuću, Zoran je samo radio kao mučenik da isplati tu kuću od nekih ljudi koji su sad u Njemačkoj. Radio je noću kao pekar, našao je jednu ženu koja je čuvala djecu dok on nije tu. Majka ih je ostavila i otišla kod drugog, nije hjtela djecu”, priča komšinica za Blic. 

Kako priča potresena žena, nesretni čovjek ima još jedno dijete, djevojčicu, koja je bolesna. On je vodio računa o djeci, a momenat nepažnje ga je koštao kobno. 

“Već je imao dovoljno muka u životu, jadan čovjek”, istakla je žena koja živi u ulici u kojoj se dogodila tragedija i dodaje da je otac prije posla želio da odmori, zaspao je i zaboravio da zaključa vrata. 

“Mali je sam izašao, upao u septičku jamu i to je to.. Tragedija! Bila je i policija, odmah je i majka dječaka došla kada se to desilo, ali ona nije uzela devojčicu, odveo je Centar za socijalni rad maloprije, užas”, ispričala je komšinica. 

Kako kaže  sagovornica, ona je često viđala stradalog dječaka za kojeg kaže da je uvijek bio razigran. Stalno je skakao po dvorištu, trčao i igrao se. 

Podsjetimo, otac dječaka Zoran N. je uspio da izvadi dijete iz jame do vrha napunjene vodom, ali mališanu nije bilo spasa. Dijete nije davalo znakove života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. 

“Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju i konstatovala smrt djeteta”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem. 

Prihvati notifikacije