Ostalo

BIJELJINA Na rukometnoj utakmici Radnika i Crvene zvezde: U tuči povrijeđen policajac i navijač (FOTO)

U tuči na rukometnoj utakmici u Bijeljini lakše je povrijeđen policajac i Bijeljinac čiji su inicijali M.M, saopšteno je iz Policijske uprave.

Tuča na rukometnoj utakmici u Bijeljini
FOTO: INFOBIJELJINA.COM

Do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica u Sportskoj sali u Račanskoj ulici došlo je juče u 18.00 sati tokom utakmice rukometnih klubova “Crvena zvezda” iz Beograda i domaćeg “Radnika”.

Povrijeđeni M.M. izjavio je da ne želi krivičnu odgovornost za identifikovanog počinioca M.Đ. iz Bijeljine, koji je sankcionisan po Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštvo u Bijeljini izjasnio se da nema elemenata krivičnog djela, s obzirom na to da je oštećeni izjavio da ne želi krivičnu odgovornost za izvršioca.

Tuča na rukometnoj utakmici u Bijeljini
FOTO: INFOBIJELJINA.COM

Radi ponovnog uspostavljanja javnog reda i mira sinoć su angažovani policijski službenici Jedinice žandarmerije Bijeljina, na koje je nasrnula grupa navijača, te je tom prilikom lakše povređen policijski službenik Policijske stanice Bijeljina dva.

Tužilaštvo je ovo kvalifikovalo kao krivično djelo napad na službeno lice u vršenju sklužbene dužnosti.

Iz Policijske uprave Bijeljina navode da se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja odgovornosti organizatora javnog skupa za određene propuste.